19-05-20

Λεωνίδιο, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Τρίπολη, Αρκαδία! Τρίπολη, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Περίεργη η ανατολή σήμερα! Άνω Δολιανά, Αρκαδία!

10-05-20

Καλημέρα φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι! Καμινάρι, Αρκαδία! "Παράθυρο με θέα"! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Στο Ζυγό, μετά την απογευματινή βροχή! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Παραλία Καζάρμα, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Η θέα από την κορυφή του Ζυγού! Στο βάθος, στο κέντρο, το Μαίναλο και η Τρίπολη. Αριστερά ο Αγιολιάς και τα πάνω σπίτια των Δολιανών. Δεξιά Προφήτης Ηλίας Ριζών, Κτενιάς, Αρτεμίσιο, Ζήρια, Χελμός. Αρκαδία! Ο φάρος του Παραλίου Άστρους και στο βάθος το Παλαμήδι. (Απόγευμα, με πολύ καθαρή ατμόσφαιρα.) Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Στην κορφή του Ζυγού. Στο βάθος ο Ταΰγετος!

03-05-2020

Καλημέρα φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι. Πρωινό φως! Στη ρεματιά του Αγιάννη. Ανατολή στο Ζυγό. Λατομείο. "Παράθυρο με θέα"! Το ξωκλήσι του Αγιάννη και η γειτονιά του Αγιώργη Τοπικό Δίκτυο Μονοπατιών Άνω Δολιανών! Μια ακόμη διαδρομή προστέθηκε. Έχει μήκος 2,5 χιλιόμετρα και πολύ μικρή δυσκολία. Διασχίζει τις κάτω γειτονιές του χωριού και περνάει από την ρεματιά του Αγιάννη στα Μεσοπόταμα. (Το Τοπικό Δίκτυο Μονοπατιών Άνω Δολιανών σχεδίασε και υλοποιεί η Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ) Στο μονοπάτι για τα Μεσοπόταμα

Recent Posts
Archive

5ente

 Proudly created with Wix.com

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Ονειρολόγιο

Άνω Δολιανά, Αρκαδία

Τ.Κ. : 22013

e:info@5ente.com ,t:6972582918