26-04-2020

Καλημέρα φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι! Σταυλοχελίδονα! Δεν είχα ποτέ ως τώρα παρατηρήσει αυτό το ωραίο μπλε στο φτέρωμα των αρσενικών!!! Η σοδειά της απογευματινής μας βολτας Όμορφη, μυστηριώδης και αδέσποτη! Η σπηλιά δίπλα στο μονοπάτι που οδηγούσε από το Δραγούνι στου Κούβλι. Ένα μονοπάτι τόσο σοφά φτιαγμένο(όπως άλλωστε όλα τα παλιά μονοπάτια) που, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει από τη βλάστηση σε πολλά σημεία και έχει δεκάδες χρόνια να περπατηθεί, στέκει εκεί με τα ίχνη του να αναγνωρίζονται Η θέα από τα παλιά λατομεία στο κάτω μέρος του χωριού! ...και ένας ταπεινός σπουργίτης! Η σπηλιά στο βράχο κάτω από το ξωκλήσι στον Αγιολιά!!!

Χρόνια πολλά!

Φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Ηλιοβασίλεμα στον Αγιολιά!! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Ζυγός! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Ο Αγιολιάς από το Ζυγό. Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Ανεβαίνοντας, αργά το απόγευμα, προς το χωριό! ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ - Τοπικό Δίκτυο Μονοπατιών Άνω Δολιανών! Άνω Δολιανά - Δραγούνι. Η πρώτη ανίχνευση της διαδρομής. Χρειάζεται λίγη δουλειά στο καθάρισμα, αλλά σύντομα θα μπορούμε άνετα να την περπατήσουμε. Θα είναι μια πολύ εύκολη διαδρομή με ελάχιστα υψομετρικά και εκτιμώμενο τελικό μήκος περίπου 3,5 χιλιόμετρα. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που θα λειτουργήσει σαν γέφυρα με τα μονοπάτια προς Κούβλι, αλλά και προ

12-04-2020

Καλημέρα φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι. Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Το ξωκλήσι του Αγιάννη μέσα στα σύννεφα! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Μετά από πολλά χρόνια και πολλές τυχαίες συναντήσεις, τελικά κατάφερα να φωτογραφίσω ένα από τα άγρια ζαρκάδια της περιοχής. Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Κάτω Δολιανά, Αρκαδία! Άνω Δολιανά, Αρκαδία! Ανατολή του ήλιου πάνω από τον Ζυγό! (Χωρίς κανένα φίλτρο). Κούβλι, Αρκαδία! Μετά τη χθεσινή ανατολή για σήμερα μια δύση!

05-04-2020

Καλημέρα φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι. Τις τελευταίες μέρες είμαστε μέσα στο σύννεφο... Συνήθως βρισκόμαστε πάνω σ΄αυτό. Και λίγος... σουρεαλισμός! Απογευματινή πτήση πάνω από τη ρεματιά! (Αν κάποιος μπορεί να μας κατατοπίσει για το είδος θα χαιρόμουν πολύ) Η πρώτη κερασιά για φέτος άνθισε στο ρέμα του Τσάκωνα! Καλό μήνα φίλοι μας καλοί! Το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στον Αγιολιά, πάνω από το χωριό! Ουράνιο τόξο στη ρεματιά!

Recent Posts
Archive

5ente

 Proudly created with Wix.com

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Ονειρολόγιο

Άνω Δολιανά, Αρκαδία

Τ.Κ. : 22013

e:info@5ente.com ,t:6972582918