top of page

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ


Για το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι προγραμματισμένες δράσεις μας, στις οποίες θα χρειαστούμε την υποστήριξη εθελοντών είναι οι ακόλουθες:

  1. Καθαρισμός και σηματοδότηση υφιστάμενων μονοπατιών σε μήκος 60 χιλιομέτρων που θα ενώσουν τα χωριά του ορεινού όγκου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με σκοπό τη δημιουργία και πιστοποίηση του Parnon Trail.

  2. Συνδιοργάνωση με τον Π.Ο. Τρίπολης του «1ου ΜΤΒ Parnon Fest» Φεστιβάλ ορεινής ποδηλασίας που θα περιλαμβάνει αγώνα ποδηλασίας, αλλά και πολλά ποδηλατικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

  3. Διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας στην Αθήνα.

  4. Διοργάνωση στα Άνω Δολιανά του 3ου Φεστιβάλ με τίτλο «Όνειρα Θερινής Νυκτός».

Για την υποστήριξη των δράσεων μας καλούμε όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην κοινότητα φίλων μας, που συνεχώς διευρύνεται, υποστηρίζοντας εθελοντικά τις δράσεις μας, να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής εθελοντών που έχει αναρτηθεί στο www.5ente.com/ethelontes-tis-5ente

Επίσης όποιος επιθυμεί να αναλάβει την θέση του συντονιστή εθελοντών της Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ παρακαλούμε να μας στείλει και βιογραφικό.

Η Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ θα προσφέρει στους εθελοντές σίτιση, στέγαση, πιστοποιητικό συμμετοχής σε εθελοντική δράση καθώς και εκπτώσεις σε όλες τις δράσεις της Κοιν.Σ.Επ.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page