1ο ΜΤΒ PARNON FEST 31-03-19

March 31, 2019

Φίλοι μας καλοί. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ΜΤΒ PARNON FEST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας.

Οι συνθήκες δεν ήταν οι πλέον κατάλληλες για την διοργάνωση ενός διήμερου υπαίθριου φεστιβάλ, καθώς είχε προηγηθεί χιονόπτωση τις προηγούμενες μέρες στα Άνω Δολιανά. Αυτό όμως δεν πτόησε του φίλους του χωριού, παλιούς και νέους, και επίσης τους φίλους της ποδηλασίας.

Το Σάββατο, στα 6α Ονειρομαζέματα, από νωρίς συγκεντρώθηκαν επισκέπτες για την γιορτή που στόχο είχε να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους, γύρω από ένα κοινό τραπέζι, στο οποίο συνεισέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες. Τα φαγητό και το ποτό ήταν άφθονα και προσφέρθηκαν δωρεάν, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατάφερε να υπερνικήσει ακόμη και το έντονο κρύο που ακολούθησε τη δύση του ήλιου.

Την Κυριακή διοργανώθηκε μια πολύ όμορφη ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές και τα δρομάκια του χωριού, με φόντο τις χιονισμένες παρυφές του Πάρνωνα. Κατά την διάρκειά της, οι νεαροί κυρίως, ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις όμορφες γωνιές των Άνω Δολιανών. Η ποδηλασία και η έντονη δραστηριότητα άνοιξε την όρεξη των συμμετεχόντων στους οποίους προσφέρθηκαν μεζεδάκια και φαγητό το οποίο καταναλώθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και μπλουζάκια με το σήμα του φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ συγκεντρώθηκαν χρήματα υπέρ του Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Μεταξουργείο (υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Άρσις)". Η συγκεκριμένη δράση διοργανώθηκε με τη συμβολή της Οργάνωσης 'Hiking for hope''.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

May 19, 2020

May 10, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

5ente

 Proudly created with Wix.com

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Ονειρολόγιο

Άνω Δολιανά, Αρκαδία

Τ.Κ. : 22013

e:info@5ente.com ,t:6972582918