Με την Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ στην φύση του Πάρνωνα.

 

Τα τελευταία χρόνια, στην  Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ, εργαζόμαστε πάνω στην εκπόνηση προγραμμάτων αθλητικών, περιηγητικών και βιωματικών  δραστηριοτήτων επαφής με τη φύση.

Στο σχεδιασμό τους αξιοποιήσαμε την προηγούμενη εμπειρία μας από παρόμοιες δράσεις, τόσο στην περιοχή μας όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας,  τις γνώσεις και τις εμπειρίες επαγγελματιών  στον κάθε τομέα που αναπτύσσουμε, τα νέα δεδομένα που αφορούν τον εναλλακτικό τουρισμό, τις ανάγκες των επισκεπτών της περιοχής του Πάρνωνα, αλλά και την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια.

Τα προγράμματα που έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε απευθύνονται σε μικρές ομάδες, το ιδανικό θα ήταν να είναι ομάδες φίλων με κοινά ενδιαφέροντα και παρόμοιες ικανότητες. Είναι ευέλικτα και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ομάδας-παρέας. Απευθύνονται και σε οικογένειες, καθώς πιστεύουμε ότι είναι όμορφο να και για τους γονείς και για τα παιδιά να δρουν μαζί στη φύση. Έχουν σαν βάση πάντα την γνωριμία με την περιοχή, την φύση, τον πολιτισμό, την ιστορία και τις παραδόσεις. Και τέλος προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικά, αφού τα χαμογελαστά πρόσωπα ταιριάζουν στην όμορφη ιδιαίτερη πατρίδα μας.

 
 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ​

Η τέχνη καταλαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει  στην ευεξία και την δημιουργικότητα μας.

Τις γνώσεις μας λοιπόν και τις γνώσεις έμπειρων συνεργατών μας καλλιτεχνών, θέλουμε να τις μοιραζόμαστε. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε σεμινάρια, τα οποία, εφόσον οι καιρικές συνθήκες και η ιδιαιτερότητα κάθε τέχνης επιτρέπει, γίνονται κατά κύριο λόγο στη φύση και εναλλακτικά στο στεγασμένο χώρο της 5ΕΝΤΕ.

 
EVENTS

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μας είναι και οι διοργάνωση διάφορων event, τα οποία απευθύνονται σε περισσότερους ή λιγότερους κάθε φορά, πάντως σε όσους αναζητούν κάτι ποιοτικό και διαφορετικό.

Κάποια από τα event επαναλαμβάνονται σε βάθος χρόνου και έχουν γίνει ήδη θεσμός, κάποια άλλα τείνουν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια δική μας και των φίλων μας, ενώ κάποια άλλα έγιναν μόνο μια φορά και είναι δύσκολη η επανάληψή τους.

Στην Κοιν. Σ. Επ, 5ente δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στον τομέα αυτό, αφού βρίσκει διέξοδο η δημιουργικότητά μας και πλουτίζουμε με ενέργεια και τη δική μας ζωή και τη ζώη όσων αφορούν αυτά που κάνουμε.

1 / 1

Please reload